Start produktberegner
Search
L
I
T
E
X

P
R
O
KLIKK HER FOR MER INFO
K
O
N
T
A
K
T

Åpningstider telefon

MANDAG TIL FREDAG
Time
08:00 TIL 16:00
TEKNISK 
SUPPORT
LITEX 
VÅTROMSKOLE
ORDRE OG 
FAKTURA

Dette er Litex Pro

  • Prosjekteringsverktøy for våtrom
  • Sørger for full dokumentasjon
  • Nettbasert tjeneste
  • For nybygg og rehabilitering
  • Utviklet i henhold til TEK17

Gruer du deg til lange, sene og svette kvelder med papirarbeid for å planlegge og dokumentere bad i tråd med TEK17-kravene? Det finnes en løsning.


Hadde det ikke vært genialt om det fantes et magisk verktøy som sørget for at all prosjektering og dokumentasjon av våtrom var på stell? Det synes vi også. Derfor har vi lansert markedets første rendyrkede prosjekteringsverktøy for våtrom, Litex Pro.

Med innføringen av TEK17 har kravene til prosjektering og dokumentasjon blitt enda strengere. Det nye prosjekteringsverktøyet Litex Pro er laget for å gjøre dette viktige arbeidet enklere for håndverkeren.

– Litex Pro veileder håndverkeren gjennom hele prosjektet fra A til Å. Fokus ligger på brukervennlighet og intuitive løsninger, og den nettbaserte tjenesten egner seg like godt til rehabiliteringsprosjekter som nybygg, sier administrerende direktør Øyvind Krohn i Litex.

Prøv Litex Pro gratis

Gjelder alle våtrom

Litex Pro leveres og driftes av Byggeveiledning, som er Norges største leverandør av våtromskurs.

– Teknisk forskrift stiller krav til at alle våtrom skal prosjekteres. Det virker som om mange tror at dette kun gjelder nye våtrom, men kravet gjelder alle våtrom. Prosjektering betyr at man både skal planlegge og deretter utarbeide beskrivelser for utførelsen, forklarer Morten Hofstad hos Byggeveiledning.

Hans erfaring er at det er mye mangelfull prosjektering på våtrom, i tillegg til at han som kursinstruktør jevnlig får tilbakemeldinger fra håndverkere som synes prosjektering er både vanskelig og tidkrevende.

Les mer om Litex Pro

Komplett dokumentasjon

Litex Pro skal ikke bare hjelpe håndverkeren med selve dokumentasjonen – den gir også hjelp til å prosjektere og velge løsninger i tråd med regelverket. Verktøyet er lagt opp slik at man besvarer ulike spørsmål og kontrollpunkter med henvisinger til krav og regler. Ved ferdig utført jobb kan håndverkeren deretter generere komplett våtromsdokumentasjon med bare et tastetrykk.

– Ved å bruke Litex Pro vil man kunne spare mye tid på selve prosjekteringen, men først og fremst får man veiledning som ivaretar gjeldende krav og regler. Dette gir trygghet både for den utførende part og for sluttbruker, avslutter Litex-direktør Øyvind Krohn.

Slik gjør du

Se video eller les monteringsveiledninger for Litex Våtromsystemer.

KOM IGANG

Dokumentasjon

TEK-17 stiller høye krav til dokumentasjon av våtromsarbeider

LAST NED

Finn Forhandler

Her finner du listen over alle våre forhandlere og butikker.

KLIK HER