Start produktberegner
Search
L
I
T
E
X

P
R
O
KLIKK HER FOR MER INFO
K
O
N
T
A
K
T

Åpningstider telefon

MANDAG TIL FREDAG
Time
08:00 TIL 16:00
TEKNISK 
SUPPORT
LITEX 
VÅTROMSKOLE
ORDRE OG 
FAKTURA

Joey see

  • Product detail 1 = Content 1
  • Product detail 2 = Content 2
  • Product detail 3 = Content 3

Å produsere og selge et bra produkt er noe vi i Litex er stolte av. Men det hjelper ikke å ha et produkt vi mener er det beste om ikke entreprenørene og håndverkerne er overbevist.

 

Åge Vik er en entusiastisk tømrer og bedriftseier på Voss. Firmaet Tømrar Åge Vik feiret tiårsjubileum i fjor, og han og de tre ansatte utfører store og små oppdrag – fra å reise nybygg til mindre renovasjonsjobber.

 

Samarbeidspartnere

Åge har nær kontakt med samarbeidspartnere og firer ikke på krav til kvalitet. Det går ned til minste detalj, og han kan god legge ut om fordelene med sin foretrukne produsent av festemidler, og risikoen ved spiker og skruer som ikke holder mål.

 Om jeg ikke kan stå inne for produktene jeg bruker kan jeg ikke levere fra meg kvalitet. Jeg har blitt spurt “hvorfor sier du nei til store jobber” og jeg svarer at jeg må kunne dokumentere at det jeg leverer holder mål. Jeg må kunne si til kunden at jeg kan garantere for det jeg bygger.

 

Er du lei av å se smøremembranen tørke?


Litex-entusiast

Han har også blitt en entusiastisk Litex-ambassadør i møte med kunder som har våtromsrelaterte oppdrag.

 Vi var på et sånt kurs hos Byggtorget i Voss, der det var en vanvittig bra selger som demonstrerte Litex for oss.

Åge drar frem både hastigheten og at det er lett å gjøre riktig som fordeler ved Litex:

Det er et fantastisk produkt. Helt unikt. Det er bare å legge, og så vet vi at badet er tett. Jeg har ikke regnet på hvor mye tid vi sparer i forhold til membran, men det er noen dager. Mottoet vårt er “kvalitet fra begynnelse til slutt”, og da handler det ikke bare om jobben vi gjør, men om produktene vi bruker. Jeg viser kundene mine hva vi gjør, så kan de se selv hvorfor vi velger produktet. Det Litex leverer er et komplett system, som gjør hele jobben for oss.

Det Åge mener med “komplett system” er at Litex leverer både membranplatene og alt du trenger for montasjen, fra lim til mansjetter og annet festemateriell. Det trengs minimalt med spesialutstyr eller eget verktøy for å få Litex til å fungere for deg. Og du slipper kliss og ventetid med smøremembran.


Bad med gamle materialer

Det er faglig stolthet synlig både på nettsidene til firmaet. Av de nylige prosjektene er det spesielt ett bad som stikker seg ut:

 Det var et spesielt panel. Badet var designet i London, og panelet var av treverk fra 1800-tallet, tatt fra en låve i Geilo. På baksiden ligger det Litex fra 2018.

Dette badet har panel fra 1800-tallet, med fliser og Litex-plater fra 2018 (foto: Rune Smisted)

Slik gjør du

Se video eller les monteringsveiledninger for Litex Våtromsystemer.

KOM IGANG

Dokumentasjon

TEK-17 stiller høye krav til dokumentasjon av våtromsarbeider

LAST NED

Finn Forhandler

Her finner du listen over alle våre forhandlere og butikker.

KLIK HER