Start produktberegner
Search

Om oss

Unike våtromsystemer

Litex produserer og selger unike våtromsystemer som er markedsledende. Velger du Litex, får du ferdig komplette løsninger som realiserer baderommet ditt tryggere, raskere og mer lønnsomt.

Om Litex

Litex har siden etableringen i 2000 vært markedsledende innen membransystem for våtrom.
Vi har produksjon, kurslokaler og administrasjon i Sandefjord, samt et landsdekkende salgsapparat.

Produktutvikling og testing har alltid vært viktig for Litex, og i dag selges 3. generasjon av vår anerkjente membranplate. De senere år har vi lansert flere ulike membransystemer, og vi tilbyr i dag trygge, raske og lønnsomme løsninger for alle underlag og byggemåter.

Alle våre produkter og systemer tilfredsstiller gjeldende tekniske krav, og er dokumentert iht. ETAG 022 og norske krav. Dessuten har alle Litex produkter enten teknisk godkjenning fra Sintef eller en ETA (European Technical Assessment). Våre produkter tilfredsstiller også krav i TEK-17.

Våre produkter selges i dag gjennom alle ledende byggevarekjeder,
i tillegg til utvalgte kjeder innen VVS og flis.

I 2015 ble Litex kjøpt opp av Protan AS, et norsk industrikonsern som er verdensledende innen membranteknologi. Protan har over 750 ansatte i 15 land, og en samlet omsetning på over 1,4 milliarder.

Litex er ISO-sertifisert

Kvalitet

For å leve opp til våre kunders, bransjens og våre medarbeideres forventninger jobber vi systematisk med kvalitet og stadige forbedringer. Som et bevis på våre tiltak er Litex ISO-sertifisert etter den internasjonale standarden for kvalitetsstyring, ISO 9001:2008.
Sertifiseringen innebærer at vårt ledelsessystem, inkludert prosesser og arbeidsmetode, er godkjent i følge ISO-standarden. For å kunne møte forventningene og kravene som stilles av omverdenen gjennomgår ledelsessystemet kontinuerlige forbedringer. Det følges også opp gjennom regelmessige interne og eksterne revisjoner, alt for å sikre kvaliteten på våre tjenester.

Klikk for å se våre ISO-sertifikater her:

 

Miljø

Omsorg for vårt miljø er et viktig spørsmål for oss. Miljøarbeidet Litex utfører inngår som en integrert og naturlig del av vårt daglige arbeid. Vi arbeider fortløpende med å revidere og utvikle våre arbeidsmåter og prosesser for å forbedre vår innvirkning på miljøet. Som et ledd i vårt miljøarbeid er vi også sertifisert etter den internasjonale miljøstyringsstandarden, ISO 14001:2008

 

Litex komplette våtromsystemer

Litex produserer markedets ledende membranplate til bad og våtrom. Produktutvalget består forøvrig av våtromsmembran og membranduk som sammen utgjør systemene; Proffsystem og Membranduksystem. Siden oppstarten i 2000 har Litex Membranplate og tilbehørsprodukter blitt kontinuerlig testet og videreutviklet. I dag er det 3. generasjon Litex Membranplate som produseres.

PRODUKTOVERSIKT

Hvorfor velge Litex

INGEN SMØREMEMBRAN

KLAR TIL FLIS UMIDDELBART

HØY LØNNSOMHET

Entreprenør & Prosjekter

Litex leverer våtromsystemer
til store og små prosjekter

Litex sine våtromsystemer er tilpasset prosjektmarkedet med robuste og varige løsninger som er miljøvennlige og BREEAM godkjente. Man korter ned byggetiden slik at man rekker å bygge flere bad og man kan være trygg på at man får et vann- og damptett bad. Man får dessuten mindre slitasje på medarbeidere da produktene er meget lette å håndtere og enkle å jobbe med. Som resultat får man fornøyde kunder og man fremstår som en kvalitetsleverandør.

Referanseprosjekter

K
O
N
T
A
K
T

Åpningstider telefon

MANDAG TIL FREDAG
Time
08:00 TIL 16:00
TEKNISK 
SUPPORT
LITEX 
VÅTROMSKOLE
ORDRE OG 
FAKTURA

Samarbeidspartnere

Slik gjør du

Se video eller les monteringsveiledninger for Litex Våtromsystemer.

KOM IGANG

Dokumentasjon

TEK-17 stiller høye krav til dokumentasjon av våtromsarbeider

LAST NED

Finn Forhandler

Her finner du listen over alle våre forhandlere og butikker.

KLIK HER