Start produktberegner
Search
L
I
T
E
X

P
R
O
KLIKK HER FOR MER INFO
K
O
N
T
A
K
T

Åpningstider telefon

MANDAG TIL FREDAG
Time
08:00 TIL 16:00
TEKNISK 
SUPPORT
LITEX 
VÅTROMSKOLE
ORDRE OG 
FAKTURA

Litex Membranduk

  • Raskt
  • Anvendelig
  • Enkel montering

Å legge flere lag med tradisjonell smøremembran på badet er tidkrevende når man må vente på at hvert lag skal tørke før påføring av det neste. Heldigvis finnes det en løsning som er mye raskere – uten at den går på bekostning av tryggheten.

 

I mørkbeiset tre og lysegrå teglstein reiser tolv rekkehus seg på den solrike høyden Kunnskapshaugen på Spikkestad i Røyken. Her kan ferske boligeiere snart boltre seg med takterrasse, store vindusflater, carport og to lekre bad.

Rekkehusene, som ble levert som prefabrikkerte elementer fra Estland med dobbelgipsede baderomsvegger, var raskt klare for påføring av membran etter å ha blitt heist på plass.

Men i stedet for å bruke tradisjonell smøremembran, valgte ansvarlig entreprenør Byggspesialisten Øst å bruke Litex Membranduk, og dermed fikk de jobben gjort på rekordtid.

 

Farvel smøremembran

Kort fortalt er Litex Membranduk en vann- og damptett duk som kan monteres på alle typer faste overflater i én og samme operasjon og som fullstendig erstatter smøremembranen. BSØ-byggeleder Kristian Aamodt-Løken forteller:

– Etter en kort opplæring fra Litex på byggeplassen, var vi raskt selvgående og begynte med baderommene. Det komplette systemet med duk, lim og mansjetter var lett å forstå og utføre, så vi har bare positive tilbakemeldinger.

Nå som boligprosjektet på Kunnskapshaugen er i sluttfasen, kan byggelederen betrakte de ferdig flislagte baderommene og konstatere at BSØ med en fart på to bad per dag gjorde rommene vanntette på betydelig kortere tid enn ved bruk av flere lags smøremembran.

 

Byggeleder Kristian Aamodt-Løken hos Byggspesialisten Øst AS bygger tette bad med Litex Membranduk.

 

Løfter man blikket og ser for seg rehabilitering av baderommene på et stort hotell eller i et borettslag der beboerne fort kan bli uten bad i flere uker, handler det om å kutte tidsbruk der man kan uten at det går på bekostning av sikkerhet og kvalitet.

På Kunnskapshaugen kunne Aamodt-Løken sende inn flisleggerne allerede på dag to, så det er ikke en myte at Litex korter ned byggetiden for baderom.

 

Trygghet for utbygger og kunde

BSØ tar mål av seg å levere boliger av høyeste kvalitet, og ved å velge Litex sin membranduk bak flisene gir de både seg selv om ansvarlig utbygger og den fremtidige boligeieren trygghet og visshet om at badet holder tett. Det kan firmaet selv underskrive på etter å ha vanntestet alle badene på Kunnskapshaugen:

–  For oss er det viktig at kvaliteten starter langt før det synlige sluttresultatet for kunden, og det får vi ved å velge Litex, konkluderer Aamodt-Løken.

Slik gjør du

Se video eller les monteringsveiledninger for Litex Våtromsystemer.

KOM IGANG

Dokumentasjon

TEK-17 stiller høye krav til dokumentasjon av våtromsarbeider

LAST NED

Finn Forhandler

Her finner du listen over alle våre forhandlere og butikker.

KLIK HER