Start produktberegner
Search
L
I
T
E
X

P
R
O
KLIKK HER FOR MER INFO
K
O
N
T
A
K
T

Åpningstider telefon

MANDAG TIL FREDAG
Time
08:00 TIL 16:00
TEKNISK 
SUPPORT
LITEX 
VÅTROMSKOLE
ORDRE OG 
FAKTURA

Å pusse opp et titalls bad i et borettslag på den tradisjonelle måten kan fort innebære flere uker uten bad. Hvor lenge kan du leve uten dusj og toalett hjemme før det begynner å gå på trivselen løs?

Med Litex Membransystemer kan man kutte ned byggetiden på baderom betydelig. Membranplatene våre erstatter flytende smøremembran og er klare for flislegging umidddelbart. Det er kort sagt den smarteste veien til nytt bad!

Les også: Et endelig farvel til smøremembranen

Du slipper å se på smøremembran tørke

Det er i sannhet mange gode grunner til å velge Litex når man løfter blikket og ser på større prosjekter. For ja, tid er faktisk penger. For håndverkeren, byggherren og eiendomsinvestoren handler det om å kutte tidsbruk der man kan uten at det går på bekostning av sikkerhet og kvalitet. Når det kommer til våtrom, enten det er snakk om nybygg eller rehabilitering, er Litex i så måter et utmerket valg.

Ser man for seg en tradisjonell rehabilitering av baderommene på et stort hotell eller i et borettslag, vil beboerne fort stå uten bad i flere uker. Til forskjell fra tiden det tar å påføre flere lags smøremembran, med tørketid imellom, kan man med løsningene fra Litex sende inn flisleggerne umiddelbart etter at membranplatene, banemembranen eller membranduken er montert!

Det var også tilfelle i utbyggingen av Stadionkvartalet i Mjøndalen (under), der 188 bad ser dagens lys uten bruk av smøremembran. Store tidsbesparelser, mente entreprenøren Alento:

Slik sparte entreprenøren verdifull tid

Bygg med helsa i behold

Å pusse opp titalls bad på et hotell eller i et borettslag, betyr mye utskiftning av materialer og mange tunge løft for håndverkerne. Da hjelper det at en Litex membranplate veier bare 1,8 kilo, sammenlignet med en gipsplate på 27 kilo. Det betyr færre belastningsskader og tryggere håndtering av materialer.

På samme måte gjør den lette vekten til Litex-produktene sammenlignet med gips seg gjeldende også når det kommer til transportkostnader.

Vekt og det at produktene er så enkle å håndtere og tilpasse, trakk Sezar Duran i entreprenørfirmaet Wener AS frem i omtalen av Litex på store prosjekter. I våres totalrenoverte nemlig Duran og hans team ærverdige Bogstad Camping sitt sanitærbygg på 500 kvadratmeter, og bak flisene benyttet de Litex:

Slik så det ut da Wener gikk i gang med baderommene til Norges største campingplass

Vår mann mot prosjektmarkedet

Litex opplever at flere og flere håndverkere, arkitekter, rådgivende ingeniører og selvbyggere får øynene opp for de trygge, effektive og lønnsomme membransystemene sine. Derfor har bedriften i disse dager utvidet Litex-teamet med en ung, fremadstormende og dyktig teknisk rådgiver i Bobi Kazanovski. Han skal ha et ekstra fokus inn mot spesielt prosjektmarkedet, beskrivende ledd og entreprenører, slik at enda flere store nybygg og rehabiliteringsprosjekter velger Litex bak flisene for trygge og vanntette våtrom.

Vil du komme i kontakt med Bobi, er han tilgjengelig på telefon 452 93 969 eller bobi.kazanovski@litex.no.
Dette er Litex Membransystemer

Slik gjør du

Se video eller les monteringsveiledninger for Litex Våtromsystemer.

KOM IGANG

Dokumentasjon

TEK-17 stiller høye krav til dokumentasjon av våtromsarbeider

LAST NED

Finn Forhandler

Her finner du listen over alle våre forhandlere og butikker.

KLIK HER