Start produktberegner
Search
L
I
T
E
X

P
R
O
KLIKK HER FOR MER INFO
K
O
N
T
A
K
T

Åpningstider telefon

MANDAG TIL FREDAG
Time
08:00 TIL 16:00
TEKNISK 
SUPPORT
LITEX 
VÅTROMSKOLE
ORDRE OG 
FAKTURA

Membranspesialisten Litex introduserer nå markedets første rendyrkede prosjekteringsverktøyet for våtrom.

Med innføringen av TEK17 har kravene til prosjektering og dokumentasjon blitt enda strengere. For å hjelpe håndverkeren med dette, er Litex stolte av å presentere prosjekteringsverktøyet Litex Pro.

– Litex Pro veileder håndverkeren gjennom hele prosjektet fra A til Å med fokus på brukervennlighet og intuitive løsninger, og egner seg like godt til rehabiliteringsprosjekter som nybygg, sier administrerende direktør Øyvind Krohn i Litex.

Den nettbaserte løsningen leveres og driftes av Byggeveiledning, som er Norges største leverandør av våtromskurs.

– Teknisk forskrift stiller krav til at alle våtrom skal prosjekteres. Det virker som om mange tror at dette kun gjelder nye våtrom, men kravet gjelder alle våtrom. Prosjektering betyr at man både skal planlegge og deretter utarbeide beskrivelser for utførelsen, forklarer Morten Hofstad hos Byggeveiledning.

Hans erfaring er at det er mye mangelfull prosjektering på våtrom, i tillegg til at han som kursinstruktør jevnlig får tilbakemeldinger fra håndverkere som synes prosjektering er både vanskelig og tidkrevende.

Litex Pro skal ikke bare hjelpe håndverkeren med selve dokumentasjonen – den gir også hjelp til å prosjektere og velge løsninger i tråd med regelverket. Verkøyet er lagt opp slik at man besvarer ulike spørsmål og kontrollpunkter med henvisinger til krav og regler. Ved ferdig utført jobb kan håndverkeren deretter generere komplett våtromsdokumentasjon med bare et tastetrykk.

– Ved å bruke Litex Pro vil man kunne spare mye tid på selve prosjekteringen, men først og fremst får man veiledning som ivaretar gjeldende krav og regler. Dette gir trygghet både for den utførende part og for sluttbruker, sier Litex-direktør Øyvind Krohn.

 

Slik gjør du

Se video eller les monteringsveiledninger for Litex Våtromsystemer.

KOM IGANG

Dokumentasjon

TEK-17 stiller høye krav til dokumentasjon av våtromsarbeider

LAST NED

Finn Forhandler

Her finner du listen over alle våre forhandlere og butikker.

KLIK HER