Start produktberegner
Search
L
I
T
E
X

P
R
O
KLIKK HER FOR MER INFO
K
O
N
T
A
K
T

Åpningstider telefon

MANDAG TIL FREDAG
Time
08:00 TIL 16:00
TEKNISK 
SUPPORT
LITEX 
VÅTROMSKOLE
ORDRE OG 
FAKTURA

Litex på prosjekt

Rehabilitering og nybygg

Litex produserer markedsledende membransystemer, og har etterhvert blitt synonymt med et trygt og vanntett våtrom. Litex våtromssystem er TG-godkjent og kan benyttes både til nybygg og rehabilitering.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

KLAR TIL FLIS UMIDDELBART

INGEN SMØREMEMBRAN

HØY LØNNSOMHET

Litex Membransystemer

Litex Membransystem er en komplett løsning for bygging av garantert tette og trygge bad og våtrom.

Litex Membransystemer er utviklet for å bygge våtrom mest mulig trygt og effektivt. Materialene skal være raske og lette å jobbe med og resultatet blir garantert helt trygt når du følger systemet. Litex er ikke bare en sikker membranteknologi, det er en måte å profesjonalisere prosjekter på. Slikt blir det lønnsomhet av!

Tid er penger!

Litex erstatter flytende membran med plater og duker som kan legges rett på alle underlag. Raskt og enkelt er lik høy fremdrift.Med Litex Membransystemer kan man kutte ned byggetiden på baderom betydelig. Membranplatene erstatter flytende smøremembran og er klare for flislegging umiddelbart. Det er kort sagt den smarteste veien til nytt bad! Det handler om å kutte tidsbruk der man kan uten at det går på bekostning av sikkerhet og kvalitet.

Transport og vekt

Litex er et godt valg for helse, miljø og sikkerhet, og vi er stolte av å ha fokus på dette!Den største HMS-fordelen til Litex er at membranplatene er lette. For å illustrere fortrinnet: Litex erstatter ofte tyngre løsninger, og på et bad bygget med Litex Membransystemer utgjør våre produkter 50 til 60 kilo. En tilsvarende løsning med gips og smøremembran veier omtrent 450 kilo. Et trygt valg for deg – et godt valg for miljøet!

Litex prosjekt hjelper med

Materialvalg

Teknisk støtte

Produktveiledning

Prosjektberegninger

Prosjekthåndtering

Litex Produkter er integrert i BIM

BIM (Bygningsinformasjonsmodellering) er en prosess for å skape tredimensjonale, intelligente konstruksjoner som gir arkitekter, ingeniører og ansvarlig personell (AEC) informasjon og verktøy for å designe, bygge og forvalte bygninger. I utgangspunktet en informasjonshåndteringsprosess for byggeprosjekter.

Litex har opprettet 12 BIM objekter for å dekke de fleste anbefalte konstruksjonsløsninger for våtrom. Disse objektene er tilgengelig i Norge, Sverige, Finland, Polen, UK.

LITEX PÅ PROSJEKT

Nytt rekkehusprosjektKunnskapshaugen i Røyken

Å legge flere lag med tradisjonell smøremembran på 24 bad er tidkrevende når man må vente på at hvert lag skal tørke før påføring av det neste. Heldigvis finnes det en løsning som er mye raskere – uten at den går på bekostning av tryggheten.

LITEX PÅ PROSJEKT

Nytt rekkehusprosjektKunnskapshaugen i Røyken

Å legge flere lag med tradisjonell smøremembran på 24 bad er tidkrevende når man må vente på at hvert lag skal tørke før påføring av det neste. Heldigvis finnes det en løsning som er mye raskere – uten at den går på bekostning av tryggheten.

LITEX PÅ PROSJEKT

Hvor lenge orker duå vente på drømmebadet?

Å pusse opp et titalls bad i et borettslag på den tradisjonelle måten kan fort innebære flere uker uten bad. Hvor lenge kan du leve uten dusj og toalett hjemme før det begynner å gå på trivselen løs? Med Litex Membransystemer kan man kutte ned byggetiden på baderom betydelig. Membranplatene våre erstatter flytende smøremembran og er klare for flislegging umidddelbart. Det er kort sagt den smarteste veien til nytt bad!

LITEX PÅ PROSJEKT

ProsjektBogstad Camping

Når du venter tusenvis av campinggjester til sommeren, har du ikke råd til at membranen på det nye, gigantiske sanitærbygget ikke holder tett. Derfor valgte entreprenøren å bygge opp hele herligheten med Litex.

LITEX PÅ PROSJEKT

Han er vår nye mannmot prosjektmarkedet

Flere og flere håndverkere, arkitekter, rådgivende ingeniører og selvbyggere får øynene opp for våre trygge, effektive og lønnsomme membransystemer. Derfor utvider vi Litex-teamet med unge, fremadstormende og dyktige Bobi Kazanovski.

Insert WordPress Content

Bobi Kazanovski

Prosjektmarkedet

TELEFON

452 93 969

E-POST

bobi.kazanovski@litex.no

LITEX PÅ PROSJEKT

Har du prosjektrelaterte spørsmål kan du kontakte oss direkte her

    captcha

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]